Om

Gitte Zorn

Jeg hedder Ellen-Birgitte, bliver kaldt Gitte, og siden 1999 har jeg uddannet mig i forskellige discipliner indenfor selvudvikling. Jeg ahr arbejdet i den amerikanske IT-branche, og jeg har arbejdet i det offentlige, men nu arbejder jeg kun med private klienter. Jeg i 21 år haft en coaching/terapi praksis, hvor jeg arbejder med private klienter. COVID har lært mig fordelene ved at mødes elektronisk på Zoom - bl.a. kan jeg optage en session og sende til klienten, hvis personen senere vil tilbage og se, hvad vi snakkede om.

Jeg kan rigtigt mange forskellige discipliner indenfor terapi og coaching, men mine primære discipliner er traumeterapi, Compassionate Inquiry og astrologi. Jeg skiller det egentlig ikke de forskellige ting, jeg kan, ad – jeg kan måske mærke, at du har brug for at arbejde med din jordforbindelse, hvis jeg healer dig, og bruger så min coachuddannelse til at lave øvelser, der på sigt hjælper dig til at få en bedre jordforbindelse. Eller jeg kan høre i en samtale, at der er nogle bestemte ting, der bliver ved med at være et problem for dig og kan så f.eks. se i dit horoskop, at det ville være en god ide for dig at få regressionsterapi og snakke med dig om, hvad jeg kan se grunden er. Så jeg går mere efter at dække dit behov for hjælp end efter hvilken type hjælp, det handler om. 

Erfaring

Kvalifikationer

Jeg er 66 år gammel og har arbejdet med alternativ behandling i over 20 år. Jeg har en fortid i den amerikanske IT-branche, men forlod den i 1999 for at arbejde med mennesker, fordi det gav langt mere mening for mig. Jeg har haft folk i terapi siden 2002. Jeg bruger alle mine værktøjer, alt efter, hvad situationen kalder på og hvilket menneske, jeg sidder overfor. 

Uddannelser

2021-2022

Compassionate Inquiry - en uddannelse med Gabor Maté. Se her

2012-2013

Integral Development Coach fra New Ventures West i San Francisco - se her

2020

9PrisonsOneKey og PathToFreedom - Enneagramuddannelser hos Enneagram Prison Project - se her

2003-2006

Enneagram Master Coach, ThinkAboutIt i Valby, se her

1999-2006

2014-2018

Regenerativ traumeterapeut fra Institut for Dybdeterapi - se  her.

2015

Psykiatrivejleder fra Psykiatrifonden, København - se her

Uddannelse som dybdeterapeut og dynamisk filosof hos Institut for Dybdeterapi - se her

1999-2001

Astrologuddannelse hos Holger Stavnsbjerg - se her. Jeg har siden lagt 100-vis af horoskoper. Jeg arbejder med psykologisk-/udviklingsastrologi.